Apbedīšana

Drukāt
Banner 1050x80

AB Tāle, SIA, Tāle apbedīšanas birojs

Sabiles 5, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Kandavas apbedīšanas birojs sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Kandavas pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650.

Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks.

Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Smiltenes apbedīšanas birojs Mirklis AF, IK

Daugavas 24, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Apbedīšana Smiltenē. Apbedīšanas pakalpojumi. Apbedīšanas birojs. Pilns apbedīšanas serviss. Kapu kopiņu labiekārtošana. Transports. Ziedi. Sēru pušķi. Sēru vainagi. Izvadītājs. Smiltene. Valka. Valmiera. Gulbene. Madona. Rūjiena.

Krustaceles, SIA

A.Saulieša 12, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Zārki, Zārks, Mācītājs, Sveces, izbraukumi, banketi, runa, dziesmas, Izvadīšana, kapracis, pieminekļi, apbedīšana

Sēru zvans, SIA

Rīgas 154, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: "Sēru zvans", apbedīšanas pakalpojumu birojs Jēkabpilī un reģionā ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi sniedz visu nepieciešamo palīdzību sēru brīdī. Konsultācijas un mirušā nogādāšana morgā Jēkabpilī un apkārtnē (ja nepieciešams – visā Latvijā) – 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas un bēru ceremonijas organizēšanas pakalpojumus: aizgājēja ģērbšana, grimēšana, iezārkošana, kapa rakšana, krusti, sēru pušķi, vainagi un lentes, izvadītājs, bēru muzikālais noformējums (vijole, saksofons, kokle, sintezators, akordeons u.c.). Ja nepieciešams, varam palīdzēt organizēt bēru mielastu.

Rieta, SIA

Saules 21, Ventspils, LV-3601
Apbedīšanas pakalpojumi Ventspilī:

Birojs "RIETA" - piedāvā Jums pilnu apbedīšanas pakalpojumu klāstu. Apbedīšanas birojs piedāvā profesionālu atbalstu grūtā brīdī. Uzticiet savas rūpes mums. Jūsu rīcībā esam 24 stundas diennaktī. Sniedzam visus apbedīšanas, kremācijas organizēšanas un transportēšanas pakalpojumus. Apbedīšanas piederumu tirdzniecība. Piedāvājumā kapa vietu kopšana, labiekārtošana un restaurēšana.

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

Apbedīšanas serviss

Rekviēms LP, IK

Jaunceltnes 40a, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apbedīšana , apbedīšanas pakalpojumi. Morgs, katafalks, katafalka pakalpojumi., Apbedīšana , bēres. Bēru ceremonijas vieta.

Karāls Plus, SIA, apbedīšanas birojs un kremācijas pakalpojumi

Mārupes 5, Rīga LV-1002
Var zvanīt: Jebkurā diennakts laikā klienta tuvinieki/radinieki var zvanīt uz bezmaksas tālr. 80007044. Katru situāciju mēs izskatām individuāli, jo mums pirmajā vietā ir klients. Uzņēmumā darbojas atlaižu sistēma. Apbedīšanas cenu piedāvājumi: Apbedīšanas birojs „Karāls” piedāvā plašu cenu diapazonu, kas atbildīs jebkuram budžetam un vēlmēm. Aizgājušā tuvinieki var izvēlēties apbedīšanas servisu un apbedīšanas piederumus no vispārējās cenu lapas vai izvēlēties kādu no piedāvātajām paketēm, kas būs ērti un ļaus arī ietaupīt.

OB BIROJS, SIA

Loka 8, Rīga LV-1067
Par uzņēmumu:

Apbedīšanas birojs "Obelisk" nodrošina visa veida apbedīšanas pakalpojumus, ievērojot tradīcijas un ētiku. Apbedīšanas nams "Obelisk" sniedz pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no bēru piederumiem un transporta, beidzot ar apbedīšanas organizēšanu kapos vai kremāciju. Аpbedīšanas birojs parūpēsies par visiem bēru organizatoriskajiem jautājumiem.

RG kapu labiekārtošana

Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Cieņpilna mirušā transportēšana ar katafalku un bēru ceremonijas organizēšana Vidzemē. Kapu vietas labiekārtošana - pieminekļi, apmales, soliņi, robežmalu un atbalsta malu/mūru izveide. Kapu labiekārtošana visā Latvijā.  

LIENAS KALNIŅAS APBEDĪŠANAS PAKALPOJUMI, SIA

Meldru 4, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Par mums:

Apbedīšanas uzņēmums Cēsīs, kas nodrošina pakalpojumus, sākot no transportēšanas, bēru ceremonijas vai kremācijas organizēšanas, beidzot ar izvadīšanas rituālu kapos vai atvadu zālē. Piedāvājumā katafalks, zārku nesēji, bēru ceremonijas vadītāji.

Velis-A, SIA, Dobeles filiāle

Ādama 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts: Uzņēmums SIA "Velis - A" dibināts 1996. gadā Jelgavā. Uzņēmuma pamatdarbība ir apbedīšanas, mūzikas un transporta pakalpojumu sniegšana. Tās dibinātājs un īpašnieks ir Aldis Knāviņš. No 1999. gada Dobelē darbojas SIA "Velis - A" filiāle. Darba gadu laikā uzņēmums ir strauji audzis, palielinājis apbedīšanas pakalpojumu klāstu un atvieglojis to pieejamību. Cilvēkiem tiek dota iespēja saņemt maksimāli kvalitatīvus apbedīšanas pakalpojumus un izvēlēties apbedīšanas piederumus atbilstoši savai gaumei un iespējām. Strādājam visā Latvijā.

HESTA M, SIA

Raiņa bulvāris 10, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apbedīšanas pakalpojumi

Akmens Carnik, IU, Filiāle

Raiņa 21, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Latviju, diennakts apbedīšanas birojs, serviss, pilns apbedīšanas pakalpojumu serviss, konsultācijas, apbedīšana

Ainara Spirģa Apbedīšanas birojs, SIA Rainar

Kuršu 25, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Apbedīšanas rituāli ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Ziedi, vainagi un sēru pušķi ✓ Apbedīšanas ceremoniju norise ✓ Nelaiķa transportēšana ✓ Bēru mielasti ✓ Krematorijas pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru mūzika ✓ Akmeņkaļu pakalpojumi ✓ Kapu vietas apkopšana ✓ Kapu labiekārtošana

''KORAD'' apbedīšanas nams, SIA SO Korad

Rūpniecības 16, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Transports ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumenti saistībā ar nāves faktu, noformēšanas kārtība ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru vainagi, štrausi, sēru lentes ✓ Apbedīšana kapsētā vai kremācija ✓ Laicīgās izvadīšanas ceremonija ✓ Bēru galds

Jaunlambikas, SIA, Skaistas Atvadas

"Jaunlambikas" , Naukšēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4244
Apraksts:

Apbedīšanas birojs Jaunlambikas (Skaistas atvadas) palīdzēs Jūsu dzīves smagākajos brīžos izvadīt pēdējā gaitā Jūsu tuvinieku. Apbedīšanas birojs piedāvā zārkus, krustus, urniņas, izvadīšanas pakalpojumus. Izgatavojam zārkus pēc individuāla pasūtījuma. Iespējama zārku gravēšana ar ornamentu. Nodarbojamies arī ar zārku vairumtirdzniecību, tirdzniecību un ražošanu.

Gran LV, SIA

18.novembra 192, Daugavpils, LV-5417
Pieminekļu izgatavošana: ✓ Pieminekļi ✓ Kapa pieminekļi ✓ Žogi no granīta un metāla ✓ Soliņi no granīta un metāla ✓ Pieminekļi dzīvniekiem ✓ Gravēšana ✓ Pieminekļu uzstādīšana Akmens apstrāde un akmens izstrādājumi: ✓ Palodzes ✓ Virsmas ✓ Kāpnes ✓ Kamīni ✓ Pieminekļi ✓ Žogi ✓ Soliņi
Grūtā brīdī tuviniekiem spēj palīdzēt apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji, kuri iejutīgi un profesionāli sniegs atbalstu, konsultēs un uzņemsies ar apbedīšanu saistīto jautājumu risināšanu. Morga pakalpojumi, nelaiķa transportēšana, atvadu ceremonija un bēru mielasts tiks noorganizēti atbilstoši tuvinieku vēlmēm un reliģiskajām tradīcijām.